dimarts, 4 de març del 2014

 Santa Fe - turó de l'Home 

(Montseny, Barcelona)

dificultat: fàcil 
distància: 7.30 km 
desnivell: 650m
durada: 3 hores


 Aqui tenim la ruta per pujar al turó de l'Home, el punt més alt del Montseny. Sortim de Santa Fe pujem una mica per la carretera i ràpidament trobem un espai per aparcar a l'esquerra d'on surt la ruta,
molt ben marcada a través de la Fageda, al principi al costat del riu.







Després es bifurca a l'esquerra per vorejar la cara nord de la muntanya fent ziga-zaga. comtpe, que s'ha d'anar fent ziga-zaga, en moltes curves hi ha cami que segueix endavant!


Aquestes fotografies són del cap de setmana del 23 de Febrer de 2014, com veiem encara estava tota nevada la cara nord, el cami segueix pujant fins canviar de cara de la montanya, on per primer cop podrem veure el pic.



En la fotografía inferior veiem el pou de gel, arribats amb aquest punt, fem un troç planet i ja només ens quedarà arribar al coll i fer la última pujada.

Ja hem fet el pic!
dalt del pic, si pujem en un dia clar veurem una bona part dels pirineus. Amb el Cadí de fons, l'altra banda ja no fa tan goig als ulls.












la tornada la farem per la mateixa banda, encara que es pot fer circular, l'altra banda és per pista i no es tan maca. Al gust del consumidor, com a pic és fàcil, i ja tens la sensació d'estar al capdamunt i per iniciar-se està molt bé, ja que no te cap tipus de pèrdua.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada